Våra tjänster

Köksrenovering

Behöver du göra en total renovering i ditt kök? Eller bara byta ut köksluckor och handtag? Vi utför alla sorters arbeten inom köksrenovering. Kontakta oss för mer information!

Badrumsrenovering

Vi utför alla arbeten inom badrumsrenovering inklusive plattsättning. Självklart så har vi också våtrumscertifikat! Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Måleri & Tapetsering

Känner du att din bostad behöver piffas upp? Vi utför både måleri, tapetsering och puts på fasad. Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

Planlösningsändringar

Vill du göra din bostad luftigare genom att slå ut en vägg? Eller behöver ni ett extra sovrum genom att lägga till en vägg eller två? Vi löser alla typer av planlösningsändringar till din bostad. Kontakta oss för mer information.

Möbelsnickeri

Vi kan efter era önskemål utföra unika och personliga möbelsnickerier och även platsbyggnation utav möbler i din bostad. Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag.

Nybyggnation

Går du i tankar att utöka ditt hus med fler rum? Eller kanske behöver ni ett garage eller ett fritidshus på tomten? Vi löser alla former av nybyggnation både interiört och exteriört.

Behöver du hjälp med renovering i din bostad?

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert!